Količina:

0


Znesek:

0,00

UGG PREDSTAVLJA NOVO ZLATO KOLEKCIJO ZA POMLAD/POLETJE 2024

BLAGOVNA ZNAMKA ČRPA NAVDIH IZ SVOJEGA PRILJUBLJENEGA KLASIČNEGA ČEVLJA IN PREDSTAVLJA MODNO USMERJENE SANDALE Z ODGOVORNIMI MATERIALI, HKRATI PA OSTAJA ZVESTA KALIFORNIJSKEMU DUHU.


UGG Zlata kolekcija S24

UGG® v kampanji Feels Like UGG za pomlad/poletje 2024 predstavlja Golden Collection, zlato kolekcijo, ki se naslanja na svoj prepoznaven DNK. V upanju na nove dogodivščine, ki vam bodo spremenile življenje, nova kolekcija raziskuje, kako je biti poosebljena avantura. Nova reinkarnacija klasičnega škornja, prilagojena toplim vremenskim razmeram, časti sproščeno kalifornijsko estetiko, povečuje samozavest, podpira brezskrben življenjski slog in navdihuje pustolovščine v neznano.


Pomladno-poletni modeli kolekcije UGG Golden collection vas bodo s svojim drznim slogom spremljali na poti dan in noč. Izvrstno prileganje in nevtralne barve ter uporaba odgovornih materialov, kot so podplati iz sugarcane EVA, so lastnosti, ki podpirajo občutek raziskovanja in samozavesti.


UGG Zlata kolekcija S24 Sandali GoldenGlowUGG Zlata kolekcija S24 Natikači Goldencoast Clog
UGG Zlata kolekcija S24 Sandali Goldenstar StrapUGG Zlata kolekcija S24 Sandali Goldenstar
Zgornja vrsta: Sandali GoldenGlow; Natikači Goldenstar Clog,
Spodnja vrsta: Sandali Goldenstar Strap; Sandali Goldenstar 

  • Sandali GoldenGlow: Uživajte v zlatem sijaju – sandalih GoldenGlow. So izjemno lahki in nadvse udobni, vodoodbojni ter popolnoma prilagodljivi. Narejeni so iz prožnega podplata iz pene EVA, ki je narejena na osnovi sladkornega trsa ter nudi oporo v dežju in sončnem vremenu. Debeli podplat z reliefom in dobrim oprijemom doda videz dinamičnosti in točno tako se boste v njih tudi počutili.
  • Natikači Goldenstar Clog: Natikači iz žametnega velurja nudijo vsestranski stil, ki se ujema z vsem. Vrtljiv pašček na peti omogoča dva načina nošenja. Osvojili vas bodo z izjemno lahkim podplatom, ki nudi blaženje in podporo ves dan.
  • Sandali Goldenstar Strap: Vsestranski in preverjeno udobni. Sandali Goldenstar Strap z debelim podplatom so del kolekcije Golden Collection in že s svojim izgledom povedo, da so primerni za tople vremenske razmere in da ponujajo tisti pravi UGG občutek. So enostavno prefinjeni. Zgornji del je narejen iz finega usnja in ima ročno šivane detajle. Podplat Sugarcane EVA je izredno lahek. Ortopedsko oblikovani vložek nudi neskončno oporo, prileganje pa si prilagodite z nastavljivim trakom okoli gležnja.
  • Sandali Goldenstar: Vi ste zvezda. Ti natikači so Goldenstar, torej zlata zvezda, saj so sanjska obutev za tople dni. Nekateri pravijo, da so najbolj razkošni in udobni natikači, ki so jih kadar koli nosili. Podplat tega izdelka je bodisi Sugarcane EVA, ki je odgovorna mešanica pene iz sladkornega trsa, ki zmanjšuje našo odvisnost od fosilnih goriv, saj nadomesti etilen, pridobljenim na osnovi nafte, ali pa Treadlite by UGG™. Izdelek je bil narejen v tovarni, ki s pomočjo projekta HERproject podpira ženske v naši dobavni verigi tako, da jih opolnomoči in izobražuje na delovnem mestu. To je skupna pobuda, ki ustvarja partnerstva z blagovnimi znamkami, kot je naša.


O blagovni znamki UGG®

Leta 1978 jo je ustanovil avstralski deskar na kalifornijski obali, danes pa je UGG® po vsem svetu poznana blagovna znamka, ki zaznamuje življenjski slog in je poznana po legendarnem škornju Classic. Dizajne znamke UGG® je najprej nosila hollywoodska elita, modni uredniki, nato pa preostali svet, saj so obutev, oblačila, modni dodatki ter oprema za dom oblikovani z brezkompromisnim odnosom do kakovosti in obrtništva. UGG® je znamka, ki se zavzema za okoljsko in družbeno odgovornost ter stremi k družbeni pravičnosti, gospodarski vključenosti in okoljski obnovi. Letni obseg prodaje blagovne znamke UGG® presega 1,9 milijarde dolarjev, saj UGG® sodeluje z najboljšimi trgovci na drobno po vsem svetu in ima v lasti tako konceptualne kot outlet trgovine, in sicer na ključnih trgih, vključno z New Yorkom, San Franciscom, Los Angelesom, Parizom, Londonom, Tokiom, Šanghajem in Pekingom.

# # #