Količina:

0


Znesek:

0,00

40 let vodilni v svoji kategoriji

Teva praznuje 40. obletnico, štiri desetletja originalnega športnega sandala v pustolovščini in na prostem.

Teva Hurricane XLT 2

Leta 1984 je Teva predstavila svetu prvi športni sandal. Nastal je v ameriškem Velikem Kanjonu kot ideja iznajdljivega rečnega vodnika, ki je iskal način, kako preprečiti, da bi sandali splavali navzdol po reki. Zdaj, 40 let pozneje, je znamka v svetu prepoznavna po svoji kategoriji, ustvarila je množično privlačnost v modni industriji, hkrati pa ostaja zvesta svojim koreninam na prostem. Teva je v zadnjih štirih desetletjih spodbujala raziskovanje in svobodo gibanja ter puščala sledi po vsem svetu.

V sezoni pomlad/poletje 2024 vam predstavljamo zimzelene in nove modele za ženske, moške in otroke.

Original Universal

Od potepanja po hribih in uživanja ob morju pa vse do mestnih ulic - eden prvih Tevinih sandalov ostaja kot dokaz večnega udobja in uporabnega sloga.

Teva - Original Universal

Original Universal Slim / Leather

Novost letošnje sezone – eleganten ženski sandal v minimalističnem slogu, namenjen vsakodnevnemu nošenju, s hitrosušečimi trakovi. Povsem preprosta različica ikoničnega pustolovskega simbola Teve je pripravljena na sončne avanture.

Teva - Original Universal Slim

Hurricane XLT2

Neskončno vsestranski sandal, opremljen z odličnim oprijemom, hkrati pa vam nudi popolno udobje. Z uporabo recikliranih poliestrskih trakov in podpornega srednjega podplata je Hurricane XLT2 pripravljen na vsako avanturo.

Hurricane XLT2

Terra Fi 5 Universal

Prilagojen za nepričakovane ovire, ta hitrosušeči sandal ponuja podporni srednji podplat, ultra oprijemljiv gumijast podplat in zapiranje z ježkom za hitro obuvanje in sezuvanje.

Terra Fi 5 Universal
Terra Fi 5 Universal

Omnium

Omnium dvigne poletne norčije na naslednjo stopnjo - je izjemno udoben in se upira gravitaciji. Tako lahek, da plava na vrhu vsakega bazena. Ni šale.
Omnium

Psyclone XLT

Skoraj neuničljiv športni sandal za otroke je naš najbolje prodajan otroški model. Zasnovan, da preživi poletne radosti na suhem in v vodi, z gumijastim podplatom in zračno mrežo, ohranja majhne prstke hladne in jim nudi izjemno udobje.

Psyclone XLT
Za več modelov in barv obiščite spletno trgovino.