Količina:

0


Znesek:

0,00

UGG PREDSTAVLJA NOVO KOLEKCIJO VENTURE DAZE ZA POMLAD/POLETJE 2024

NOVA KAMPANJA 'FEELS LIKE UGG' PREDSTAVLJA DRZNE

UNISEX HIBRIDNE KOSE, KI SO UTELEŠENJE MODE,

VSESTRANSKOSTI IN RAZISKOVANJAUGG Nova kolekcija Venture Daze 2024UGG® predstavlja drugo poglavje sezonske kampanje Feels Like UGG s kolekcijo Venture Daze, namenjeno tistim, ki se radi potepajo, raziskujejo, in svoj slog drzno izražajo skozi modo in onkraj nje. Njen nameni ni iti dlje, ampak biti drzna. Ponudba je zasnovana za tiste, ki želijo izstopati in vključuje uniseks modele natikačev in sandalov, ki predstavljajo nove korenine in drzno obrtništvo.

Kolekcijo Venture Daze predstavljata dva stilsko predrzna, hibridna modela, narejena po navdihu modela Tasman. Odlikuje ju uporaba okolju prijaznih materialov, kot sta EVA iz sladkornega trsa in velur pridobljen po standardih skupine Leather Working Group, hkrati pa ohranja ikonično DNK blagovne znamke UGG®. Njuna posebnost je podplat z vzorcem pnevmatike, ki ga dopolnjujeta prepoznavna mehkoba in udobje blagovne znamke. Najsi bo na poti, podnevi ali zvečer, v športnem ali modnem okolju - gre za preplet modne privlačnosti in neprimerljivega občutka, ki ga lahko zagotovi samo UGG®.UGG - natikač Venture Daze SlideUGG - natikač Venture Daze  • Venture Daze Slide: Tja, kamor pokažete, vas bodo popeljali natikači Venture Daze. To so natikači, v katerih ne boste zamudili ne sončnega vzhoda ne zahoda. Z debelim gumijastim podplatom premagajo blato in travnate površine ter vsako cesto. Narejeni so iz podloženega zgornjega dela iz velurja ter lahkega podplata EVA iz sladkornega trsa, ki nudi udobje vso sezono. Pozdravljena, dogodivščina!
  • Venture Daze: Brez zadržkov izraziti. Natikači Venture Daze, ki izstopajo po videzu in udobju, so nova različica našega klasičnega copata Tasman. Opremili smo ga z odličnim podplatom, saj je robusten in ima relief pnevmatik, zato je dobro oprijemljiv in premaga vsak teren. Ti natikači so nepogrešljiv spremljevalec na vaših dogodivščinah, primeren za obisk vikend festivalov in noči ob tabornem ognju. Zgornji del je narejen iz velurja, imajo tudi naš klasični trak UGGbraid™ ter prepoznavni kvadratni šiv ter lahki vložek EVA iz sladkornega trsa ter vmesni vložek.O blagovni znamki UGG®

Leta 1978 jo je ustanovil avstralski deskar na kalifornijski obali, danes pa je UGG® po vsem svetu poznana blagovna znamka, ki zaznamuje življenjski slog in je poznana po legendarnem škornju Classic. Dizajne znamke UGG® je najprej nosila hollywoodska elita, modni uredniki, nato pa preostali svet, saj so obutev, oblačila, modni dodatki ter oprema za dom oblikovani z brezkompromisnim odnosom do kakovosti in obrtništva. UGG® je znamka, ki se zavzema za okoljsko in družbeno odgovornost ter stremi k družbeni pravičnosti, gospodarski vključenosti in okoljski obnovi. Letni obseg prodaje blagovne znamke UGG® presega 1,9 milijarde dolarjev, saj UGG® sodeluje z najboljšimi trgovci na drobno po vsem svetu in ima v lasti tako konceptualne kot outlet trgovine, in sicer na ključnih trgih, vključno z New Yorkom, San Franciscom, Los Angelesom, Parizom, Londonom, Tokiom, Šanghajem in Pekingom.

# # #