Količina:

0


Znesek:

0,00

Jesen je že dodobra tu!

Jesen je tu! 

ugg classic II glitter leopard 

Na sliki: otroški škornji Classic II Glitter Leopard
 

ZANJO

ugg olli 
Olli je nedvomno čevelj znamke UGG, saj ima zgornji del iz bogatega velurja in vidne mehke šive iz ovčjega krzna. Poleg svilnatega vložka UGGpure™, ta vsestranski športni gležnjar krasita stranska zadrga za lažje obuvanje ter visok podplat za stabilnost in oporo. Super se podajo h kombinezonu in majici, midi krilu in jakni iz jeansa.
 

ZANJ

ugg CA805 spill seam
Za športne copate CA805 smo dobili navdih v dediščini Zahodne obale, zato smo jih poimenovali po kalifornijski območni kodi, kjer ima podjetje UGG svoj sedež. Vsestranski urbani športni copat s prepoznavnim slogom, ki je značilen za UGG, ima zgornji del iz gladkega velurja in vidne šive iz ovčjega krzna, bogato podlogo iz volne UGGpure™ ter športni podplat Treadlite by UGG™, ki z blazinjenjem nudi udobje čez cel dan. Na jezik in zanko za lažje obuvanje smo dodali še svoj vzorec pletenice Tasman, zato ta prepoznavni športni copat, ki je namenjen obema spoloma, izgleda hkrati moderno in brezčasno.
 

SOCIAL

ugg classic ultra mini emily ratajkowski
Supermodel Emily Ratajkowski v modelu Classic Ultra Mini med sprehodom v New Yorku.
 

O blagovni znamki UGG® 


Leta 1978 jo je ustanovil avstralski deskar na kalifornijski obali, danes pa je UGG® po vsem svetu poznana blagovna znamka, ki zaznamuje življenjski slog in je poznana po legendarnem škornju Classic. Dizajne znamke UGG® je najprej nosila hollywoodska elita, modni uredniki, nato pa preostali svet, saj so obutev, oblačila, modni dodatki ter oprema za dom oblikovani z brezkompromisnim odnosom do kvalitete in obrtništva. Letni obseg prodaje blagovne znamke UGG® presega 1 milijardo dolarjev, UGG® sodeluje z najboljšimi trgovci na drobno po vsem svetu in ima v lasti več kot 130 trgovin in prodajaln na ključnih trgih, vključno z New Yorkom, San Franciscom, Los Angelesom, Parizom, Londonom, Tokiom, Šanghajem in Pekingom.

#UGGlife