Količina:

0


Znesek:

0,00

Kolekcija ‘REGENERATE BY UGG™’

UGG® PREDSTAVLJA KOLEKCIJO ‘REGENERATE BY UGG™’


Z namenom, da bi prispevali k bolj obnovljivemu svetu je svetovno znana blagovna znamka življenjskega sloga UGG® (del podjetja Deckers Brands) predstavila kolekcijo Regenerate by UGG™. Na trajnost osredotočena kolekcija je namenjena vsem spolom. Narejena je iz materialov pridobljenih iz zemlje, ki je skrbno negovana s pomočjo obnovitvenih tradicij.

Modna industrija in njene dobavne verige so s kmetijstvom povezane prek surovin, rezultat tega pa so pogosto potrošniški izdelki, narejeni z uničujočimi kmetijskimi metodami. Obnovitveno kmetijstvo zagotavlja, da se kmetovanje izvaja v harmoniji z naravo, tako da pomaga obnoviti tla, spodbuja pestrost rastlinskega in živalskega sveta, zajema ogljik v tleh ter ohranja zemljo za prihodnje generacije.

UGG® se je zavezal , da bo do leta 2025 pomagal obnoviti skoraj pol milijona hektarjev travnikov in jih spremeniti v obnovitvena kmetijska zemljišča. Leta 2022 je znamka vzpostavila dolgoročno subvencioniranje nevladne organizacije Savory Institute, da bi podprla obnovitvene kmetijske metode na avstralskih ovčjih farmah. Danes je UGG® prispeval k obnovi več kot 125.453 hektarjev. Znamka upa, da bo v času petletnega zavezništva z osredotočanjem na pomoč pri obnovitvenem delovanju kmetij pustila zapuščino v preobrazbi avstralske industrije ovčje kože in krzna.

UGG® še naprej išče načine odgovornejšega pridobivanja inovativnih materialov ter sodeluje s ključnimi akterji na tem področju, da bi zagotovila zadovoljstvo okoliških skupnosti. Znamka se je povezala z oblikovalci, aktivisti in ustvarjalci sprememb v obnovitveno skupnost, da bi skupaj predstavili kolekcijo Regenerate by UGG™.

Kolekcija Regenerate by UGG™ je ustvarjena s predanostjo natančnemu ročnemu delu in rezanju ter vrhunskim načinom izdelave, zato je vrhunska izvedba vsega, kar potrošniki cenijo pri ikonah UGG®. UGG® se je trudil zagotoviti, da zavezanost obnovitvenemu pridobivanju še izboljša lepoto in vzdržljivost čevljev te znamke, z inovativnimi detajli udobja, na primer z edinstveno zasnovo podplata.


Copat Tasman Regenerate Slipper ima vse, kar potrošniki cenijo pri originalnem modelu, vendar je izdelan iz materialov z nizkim vplivom, ki so pridobljen na kmetijah, ki izvajajo obnovitveno kmetijstvo. Podplat SugarSole™ je izdelan iz hitro rastočega sladkornega trsa ter nudi enako oblazinjenje in oprijem kot tradicionalni podplat Treadlite by UGG™.

Classic Mini Regenerate Boot, škorenj za vse priložnosti, ohranja lahek in vzdržljiv podplat, kakršnega poznamo pri škornju Classic, in ga je mogoče nositi tako v zaprtih prostorih kot na prostem. A Classic Mini Regenerate prinaša tudi zavesten preobrat, saj je zgornji del izdelan iz obnovitvenega materiala, dvostranske ovčje kože Regenerative, ima vrhunski vložek Regenerative in nespremenjeno silhueto, ki omogoča enostavno obuvanje.O blagovni znamki UGG®

Leta 1978 jo je ustanovil avstralski deskar na kalifornijski obali, danes pa je UGG® po vsem svetu poznana blagovna znamka, ki zaznamuje življenjski slog in je poznana po legendarnem škornju Classic. Dizajne znamke UGG® je najprej nosila hollywoodska elita, modni uredniki, nato pa preostali svet, saj so obutev, oblačila, modni dodatki ter oprema za dom oblikovani z brezkompromisnim odnosom do kakovosti in obrtništva. UGG® je znamka, ki se zavzema za okoljsko in družbeno odgovornost ter stremi k družbeni pravičnosti, gospodarski vključenosti in okoljski obnovi. Letni obseg prodaje blagovne znamke UGG® presega 1,9 milijarde dolarjev, saj UGG® sodeluje z najboljšimi trgovci na drobno po vsem svetu in ima v lasti tako konceptualne kot outlet trgovine, in sicer na ključnih trgih, vključno z New Yorkom, San Franciscom, Los Angelesom, Parizom, Londonom, Tokiom, Šanghajem in Pekingom.